Motorna ulja broj 1 u Japanu

Novosti

Nova ambalaža

Već neko vreme u opticaju je nova ambalaža u koju se pakuje Eneos motorna ulja. Svi se slažemo da je nova ambalaža lepša i praktičinija. 

eneos svi proizvodi21

Mega i Eneos 9 godna zajedno

Eneos nastavlja da sa prati, podržava i svim srcem navija za mali ali veliki time Mega Soccerbet.  

Eneos i Mega 20 21

10 godina Eneos-a u Srbiji (video)

Eneos ove godine slavi 10 godina prisustva na tržištu Srbije. Pogledajte kratak video (spot) sa sajma automobila i proslave povodom ovog jubileja. 

Eneos navija za Srbiju

Pobedom Srbije i kupovinom Eneos ulja preko 10.000 svi dobijate dodatnih 5% na promet! Plus, ako pogodite tačan rezultat još 3%

Možete poručiti na telefon 011 356 1 444 ili na mail kancelarije ili na katalog.

Eneos drift 2019 sezona je počela

Drift privlači sve više i više pažnje na našim prostorima. Drago nam je da smo deo toga. I ove godine Eneos je glavni sponzor drift trka u Srbiji. Pogledajte prve fotogafije koje su nam stigle u sekciji Medija 

1. i 5. mesto za Šoneta

Nenad Petrović (Šone Divlji) je vozio dve trke. Na šampionatu Srbije osvojio je 1. mesto. A na istočno-evropskom šampionatu je osvojio 5. mesto. Bravo majstore! Više slika u galeriji!

Zajedno u pobede

Eneos nastavlja da podržava Mega Bemax. Kreće osma sezona kako smo zajedno i kako navijamo jedni za druge. Želimo igračima Mege sve najbolje u sezoni 2019/20

Nastavi sa čitanjem

Vidimo se na sajmu 2019

ENEOS je i ove godine prisutan na velikom Beogradskom sajmu automobila. Pozivamo vas da nas posetite, ove godine se nalazimo u hali 3A. Jedan od povoda je i 10. godina Eneos-a u Srbiji. Vidimo se!

pozivnica ENEOS

Eneos auto trke 2018

Naši vozači u bojama Eneosa Kića Deretić i Miloš Brkić u sezoni 2018

trke usce sept 03

Tuning Subotica

Pogledajte fotografije sa Tuning skupa u Subotici organizovanog sa našim partnerom Warner-om

 

Mini Classic – Džepna raketa

Kakav je osećaj biti za volanom svog prvog sopstvenog trkačkog auta o kome sam maštao preko 20 godina? Neopisiv. Imao sam tremu kao da treba da vozim 24 časa Le Mana, a ne 100 metara po ulici u Ripnju. Ubrzanje je toliko brutalno, sve toliko neposredno, doživljivo i opipljivo da sam istog trenutka bacio u zaborav Subaru Imprezu WRX koju sam prodao nekoliko dana pre. Koliko god brza bila sva ona sportska serijska kola koja sam imao i vozio do sada, ovo je toliko druga dimenzija da ne znate da li ste u Zoni Sumraka ili sve stvarno dešava.  A sama vožnja po ulici Ripnja toga dana za mene je bila u događaj koji ću pamtiti celog života.

Nastavi sa čitanjem