Motorna ulja broj 1 u Japanu

Novosti

10 godina Eneos-a u Srbiji (video)

Eneos ove godine slavi 10 godina prisustva na tržištu Srbije. Pogledajte kratak video (spot) sa sajma automobila i proslave povodom ovog jubileja. 

Tuning Subotica

Pogledajte fotografije sa Tuning skupa u Subotici organizovanog sa našim partnerom Warner-om

 

Eneos navija za Srbiju

Pobedom Srbije i kupovinom Eneos ulja preko 10.000 svi dobijate dodatnih 5% na promet! Plus, ako pogodite tačan rezultat još 3%

Možete poručiti na telefon 011 356 1 444 ili na mail kancelarije ili na katalog.

Eneos racing car

Odlična fotografija Eneos trkačkog automobila! Eneos racing car from Serbia.

1. i 5. mesto za Šoneta

Nenad Petrović (Šone Divlji) je vozio dve trke. Na šampionatu Srbije osvojio je 1. mesto. A na istočno-evropskom šampionatu je osvojio 5. mesto. Bravo majstore! Više slika u galeriji!

Eneos auto trke 2018

Naši vozači u bojama Eneosa Kića Deretić i Miloš Brkić u sezoni 2018

trke usce sept 03

Vidimo se na sajmu 2019

ENEOS je i ove godine prisutan na velikom Beogradskom sajmu automobila. Pozivamo vas da nas posetite, ove godine se nalazimo u hali 3A. Jedan od povoda je i 10. godina Eneos-a u Srbiji. Vidimo se!

pozivnica ENEOS

Mini Classic – Džepna raketa

Kakav je osećaj biti za volanom svog prvog sopstvenog trkačkog auta o kome sam maštao preko 20 godina? Neopisiv. Imao sam tremu kao da treba da vozim 24 časa Le Mana, a ne 100 metara po ulici u Ripnju. Ubrzanje je toliko brutalno, sve toliko neposredno, doživljivo i opipljivo da sam istog trenutka bacio u zaborav Subaru Imprezu WRX koju sam prodao nekoliko dana pre. Koliko god brza bila sva ona sportska serijska kola koja sam imao i vozio do sada, ovo je toliko druga dimenzija da ne znate da li ste u Zoni Sumraka ili sve stvarno dešava.  A sama vožnja po ulici Ripnja toga dana za mene je bila u događaj koji ću pamtiti celog života.

Nastavi sa čitanjem

Refined with passion. Defined by people!

This is who we are. From Japan to Europe. ENEOS Motor Oil. Refined with passion. Defined by people!

ENEOS Motor Oil - Refined with passion. Defined by people..

This is who we are. From Japan to Europe. ENEOS Motor Oil. Refined with passion. Defined by people!

Posted by Eneos Motor Oil Europe on Friday, February 9, 2018

Nastavi sa čitanjem

Eneos u Gazelakomerc

Otpočeli smo saradnju sa kompanijom Gazelakomerc koja predstavlja jednog od lidera u prodaji rezervnih delova u Srbiji. Gazelakomerc posluje sa preko 50 najpoznatijih svetskih brendova i član je GROUPAUTO INTERNATIONAL  grupe, jedne od najvećih mreža distribucije i usluga rezervnih delova u svetu. Od sada će se ENEOS ulje prodavati i u 14 maloprodajnih objekata firme Gazelakomerc.

Gazela 02

Više fotografija pogledajte u galeriji